Van der Windt - Packaging Solutions and Services
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
23 Apr 2014

ElastiTag® promoot nieuwe Baileys variant in Europa

Dat de ElastiTag® een multifunctionele informatiedrager is, is bekend. De nieuwste opdrachtgever is: Diageo, een toonaangevende multinational in bier, wijn en gedistilleerd. Met de boogvormige tag brengt Diageo een nieuwe Baileys-variant onder de aandacht bij de Europese consumenten.
Read more
23 Apr 2014

Touw, je kunt niet zonder in veel sectoren!

Voor vleesverwerkende bedrijven is en blijft touw ideaal om vers vlees in delen op te hangen of te transporteren. Daarom levert Van der Windt touw in diverse typen. Het wordt gefabriceerd van de kunststof polypropyleen of van het natuurproduct sisal. U kunt het bestellen als kluwen en in op maat gesneden lengten, in verschillende sterktes en kleuren. Ook voor logistieke verwerkers is touw een handig product. Distributiecentra kunnen weer niet zonder touw om palletladingen snel en eenvoudig te zekeren.
Read more
23 Apr 2014

Nu ook biologisch afbreekbare Retro-lijn

Met het Retro-concept introduceerde Van der Windt een complete lijn voor het serveren van warme en koude dranken. Nieuw is de toevoeging van een biologisch afbreekbare variant: Retro Verde. De bekers zijn geproduceerd van biologisch afbreekbaar - en composteerbaar - materiaal.
Read more