Van der Windt - Packaging Solutions and Services
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
12 May 2016

PACOMBI GROUP ondertekent zelfverklaring ISO 26000

Op 25 april jl. heeft PACOMBI GROUP de zelfverklaring ISO 26000 ondertekend. ISO 26000 helpt bedrijven bij het implementeren en actueel houden van het MVO-beleid. Bij het tot stand komen van de zelfverklaring maakte het bedrijf gebruik van de ‘Regelhulp ISO 26000’. Deze praktische hulp is ontwikkeld door de Federatie Nederlandse rubber- en kunststoffenindustrie (NRK) en NEN.
Read more
12 May 2016

Co-creatie Deac

Co-creatie DEAC: Indruk maken met een verrassende cadeauverpakking  
‘Soms is het een kwestie van een goede timing,’ stelt Eric Plieger, accountmanager bij Van der Windt. ‘DEAC, de oudste leverancier van espressomachines in Nederland, is sinds 2010 klant bij Van der Windt. In december 2014 bracht ik bij DEAC een relatiegeschenk langs, verpakt in één van onze unieke Pop up boxen. DEAC was op dat moment juist op zoek naar nieuwe oplossing voor een cadeauverpakking. Die oplossing vond de koffiespecialist in een maatwerk Pop up box.”
Read more
22 Mar 2016

Die cut pallet corners make pallet wrapping and strapping simple

Pallet loading revolves around efficiency. Van der Windt has a clever solution that is interesting for many users in the Agri and Industry segments: the die-cut corner slat. It’s a new invention for packing different sized boxes of a pallet securely.
Read more